STARTER+5 Minitanfolyam csomagban

Első része egy két hétvégés kurzus, melynek célja a legalapvetőbb tudnivalók átadása, és hogy megismerjük azokat a problémákat, amikkel mindenképp ajánlott dolgozni. A kurzus végén személyre szabott oktatási tervet adunk át a minitanfolyamokra, veled egyeztetve meghatározva, hogy milyen 5 témát milyen sorrendben javaslunk elvégezni a lehetséges 12 különböző minitanfolyamból. Egy egy minitanfolyamban egy hónapon keresztül foglalkozunk egy adott témával. Mi nem a pályaengedelmességre helyezzük a hangsúlyt, hanem valódi életszerű szituációkra és arra, hogy a mindennapokban könnyű legyen együtt élni a kutyáddal.

Mikor válaszd ezt?

Ha szeretnéd igazán profin felépíteni, hogy a kutyád kötődő, figyelmes és együttműködő legyen, és szeretnéd számára érthetően lefektetni az együttélés szabályait, szeretnéd érteni, hogy a kutyád hogyan kommunikál, mit miért csinál.

Előfeltétel:

Megnézés

Időtartam

Helyszín

Ár

STARTER: 2 hétvége (péntek 19:00-21:00 és szombat 11:00-12:30), összesen 4 alkalom (2x2 óra elmélet és 2x1,5 óra gyakorlat) 

Minitanfolyamok: tanfolyamonként 1 hónap, összesen 4x1,5 óra kiscsoportos (max 6-8 fő) foglalkozás,  és 1x1 óra egyéni Fogadóóra

Bérlet érvényessége: 8 hónap (Ennyi idő alatt kell lejárni a STARTERT és az 5 Minitanfolyamot)

Dog3

189.000 Ft

Scroll to Top